RUNDT OM HAMMER BAKKER

 

 

Ny kredsledelse hos Vestbjerg FDF

Den nye kredsledelse i Vestbjerg FDF(I FDF-skjorter): Christoffer Michno, Luise Gråkjær Andersen, Hanne Fjordside Bjerg og Tine Kvistgaard. Med på billedet er også de to afgående kredsledere Käthe Dupont og Lena Bagge som modtag en erkendtlighed for deres store indsats.

2020 har som hos mange andre også været et udfordrende år hos Vestbjerg FDF.

I foråret under nedlukningen af landet var al aktivitet hos foreningen naturligvis også lukket ned men i efteråret har det dog været muligt af afvikle de ugentlige samlinger for kredsens forskellige hold. Med stor kreativitet og naturligvis under hensyn tagen til restriktionerne er det lykkedes at holde fint gang i aktiviteterne for byens børn og unge.

Desværre har alle større aktiviteter i årets løb været aflyst som følge af coronaen. Dels de interne såsom forskellige lejre og ture, men også de aktiviteter FDF laver for byens borgere såsom Sankt Hans og deltagelse i Torvedagen har i år måtte aflyses.

FDF plejer ligeledes at arrangere den traditionsrige julestue og julemandsoptog, men det bliver pga. coronaen heller ikke muligt at gøre som normalvis i år. I øjeblikket arbejder man på hvordan man kan får skabt lidt julestemning for byens børn og voksne på en coronavenlig måde. Julestemning skaber man i øvrigt allerede i øjeblikket i det man sælger julekalendere med mulighed for at vinde flotte præmier.

Men trods et lidt udfordrende år så holder man både fanen og humøret højt hos Vestbjerg FDF. Der er god tilslutning til de forskellige hold, ikke mindst de yngste – Numlingene – har der været rigtig flot opbakning til.

Og selvom en række arrangementer altså desværre ikke har været mulige at afvikle i år så ligger man ikke på den lade side hos Vestbjerg FDF. Den overskydende tid har blandt været brugt til at trimme og udvikle organisationen.  Det har blandt andet betydet at kredsledelsen, som tager sig af organisation af ledere og hold, er blevet udvidet fra to til fire personer.  Det er faktisk fire nye ansigter der træder ind i kredsledelsen. De fire nye kredsledere er Christoffer Michno, Luise Gråkjær Andersen, Tine Kvistgaard og Hanne Fjordside Bjerg. Nye ansigter er de nu ikke, idet alle fire er mangeårige ledere i Vestbjerg FDF.

Samtidig har man sagt farvel og på gensyn til de to tidligere kredsledere Käthe Dupont og Lena Bagge som har lagt et flerårigt og stort arbejde i foreningen.

I Vestbjerg FDF er humøret stadig godt og aktiviteterne i fuld gang. Man håber på at det bliver muligt at komme op på fuldt aktivitetsblus når det igen går mod lysere tider i det nye år.

Se mere om Vestbjerg FDF på deres facebookside eller på hjemmesiden www.vestbjergfdf.dk

Kalender

man
tirs
ons
tors
fre
lør
søn
m
t
o
t
f
l
s
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
Generalforsamling
12/06/2023    
18:00 - 20:00
  G E N E R A L F O R S A M L I N G Klyngesamarbejdet Rundt om HAMMER BAKKER indkalder herved [...]
Events on 12/06/2023
Generalforsamling
12 jun 23