RUNDT OM HAMMER BAKKER

 

 

Infobrev til borger som vil bidrage med frivilligt arbejde

Byerne, som indgår i klyngesamarbejdet ”Rundt om Hammer Bakker – Stærkere Sammen” har netop sat ny rekord. Engagerede borgerne har nemlig bakket så stærkt op om den netop afsluttede borgerundersøgelse, at svarprocenten er kommet helt op på godt 25 %. Det er den bedste i landet, sammenlignet med de andre byer, som er med i projektet om udvikling af landsbyklynger.

Selvom forventningen til borgernes deltagelse var stor, overrasker den høje svarprocent alligevel Lasse Breddam, som er formand for styregruppen i klyngesamarbejdet. ”Det er en ualmindelig høj og meget flot svarprocent, vi har opnået her i vores område. Vi havde på forhånd høje ambitioner, men bidrag fra 25 % af borgerne overgår alligevel vores største forventninger. Jeg vil derfor gerne benytte lejligheden til at sige tusinde tak til alle de borgere, som har valgt at bruge tid på at gennemføre undersøgelsen. Det giver os en meget stor viden, der har rigtig stor værdi for det fremtidige arbejde med projektet”.

Måske har det motiveret enkelte borgere, at de i forbindelse med borgerundersøgelsen også kunne deltage i lodtrækning af en række attraktive præmier. I hvert fald har ca. 1500 borgere benyttet sig af muligheden, og vinderne vil snarest modtage den positive melding fra medlemmer af projektets styregruppe.

Den høje svarprocent er imidlertid ikke det eneste positive resultat, der indtil videre er kommet ud af borgerundersøgelsen. Det har nemlig også vist sig, at ca. 300 borgere, som bor i byerne rundt om Hammer Bakker, ønsker at bidrage med frivilligt arbejde til gavn for byernes udvikling. ”Det er overraskende mange og et udtryk for et kæmpe stort engagement og potentiale, som vi glæder os til at sætte i spil i det videre forløb med klyngesamarbejdet” udtaler Lasse Breddam.

Svarene fra borgerundersøgelsen er nu ved at blive analyseret nærmere, så der kan dannes et overblik over indholdet. Styregruppen forventer at modtage første udkast til et samlet overblik midt i marts. Herefter vil der blive taget kontakt med dem, der ønsker at bidrage med frivilligt arbejde. Og det ligger allerede nu fast, at der den 17. april og 29. maj vil blive afholdt workshops med de arbejdsgrupper, som snarest skal nedsættes afhængig af resultaterne af borgerundersøgelsen.

Aktiviteten og antallet af bidragsydere i projektet forventes derfor at være stigende i de kommende måneder.

Spørgsmål til eller yderligere oplysninger om projektet kan fås ved henvendelse til formand for styregruppen i klyngesamarbejdet Lasse Breddam, Grindsted, lassebreddam@gmail.com eller tlf. 7175 2780.

Kalender

man
tirs
ons
tors
fre
lør
søn
m
t
o
t
f
l
s
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5