RUNDT OM HAMMER BAKKER

 

 

Gå en tur i Hammer Bakker

Gå en tur i Hammer Bakker – hjemme fra lænestolen!

Endelig er min lille bog klar!

Mine næsten daglige vandreture i 2022, er blevet til en fotodagbog med 365 sort-hvide fotos af Hammer Bakker – plus alt det løse, som mit kamera fangede undervejs.

Godt 300 sider med fotos med tilhørende billedtekst, med tanker, oplevelser, og beskrivelser af pudsige, smukke eller (for mig) helt ukendte steder i Hammer Bakker.

Bagest i bogen findes kort, hvor hver fotolokation kan findes, hvis man får lyst at opleve billedet live.

Flere har spurgt mig, hvorfor jeg har valgt at fotografere i sort-hvid. Og dette skyldes at jeg blev inspireret af billederne i Niels Hedins skønne bog om Hammer Bakker, fra 1931, hvoraf hovedparten tilskrives fotograf M. Ramskou. De sort-hvide fotos står så skarpe og klare, at man oplever bakkerne på en helt anden måde, end ved et farvefoto.

Oprindeligt var min idé at genfotografere samtlige billeder i Hedins bog, fra præcis samme lokation – bare 80 år senere. Men dette måtte jeg opgive – da det ville have endt med fotos, udelukkende af træstammer. Så meget var bakkerne blevet beplantet i de mellemliggende år.

I stedet blev det til idéen om en dagbog, hvor man kunne følge årets gang i Hammer bakker. Hele tiden med det mål for øje, at komme så vidt omkring i bakkerne, som det var muligt. Og gerne lidt bort fra de gængse stier, og mest kendte lokationer. Selv om jeg naturligvis ikke kunne lade være med at fotografere Pebermosen eller Tvillinghøjene.

Det har givet mig mange oplevelser, året igennem – og forhåbentlig kan min lille bog, være en inspiration til andre.

De næste 14 dage (frem til mandag 27. marts) har interesserede muligheden for, at bestille bogen direkte hos mig.

Prisen er 200,- pr. bog (plus porto på 49.- hvis den skal sendes.)

Modtager jeg flere end 100 samlede bestillinger, falder prisen til 175.- pr. bog – så bestil endelig en bog til din nabo også!

Man kan også hente bogen direkte hos mig. Så er portoen kun en sludder…

Jeg samler bestillinger d. 27/3, og forventer at bestilte bøger leveres den første uge i april – uge 14.

Smid mig en PB med antal bøger du ønsker, samt navn og adresse – så hører du fra mig.

Bedste bakkehilsner

Jan

Kalender

man
tirs
ons
tors
fre
lør
søn
m
t
o
t
f
l
s
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
Generalforsamling
12/06/2023    
18:00 - 20:00
  G E N E R A L F O R S A M L I N G Klyngesamarbejdet Rundt om HAMMER BAKKER indkalder herved [...]
Events on 12/06/2023
Generalforsamling
12 jun 23